Державний прапор над Косово.

Військовослужбовці українського миротворчого контингенту багатонаціональної бойової групи “East” сил КФОР у Косовому здійснили сходження на одну з найвищих гір у краї – Люботен і встановили на її вершині Державний прапор України.

92 військовослужбовця українського миротворчого контингенту багатонаціональної бойової групи “East” сил КФОР у Косовому, на чолі з командиром українського контингенту майором Олександром Луценком, здійснили сходження на вершину гори Люботен.
Честь нести та встановлювати Державний прапор України на одну з найвищих гір у краї, висота якої становить 2 тисячі 498 метрів над рівнем моря, випала організатору походу, заступнику командира контингенту з гуманітарних питань майору Євгену Півню.

Окрім Державного прапору військовослужбовцями 14-ї ротації українського миротворчого контингенту, основу якого складають військовослужбовці 79-ї окремої Миколаївської аеромобільної бригади Командування СВ ЗС України, було встановлено табличку з написом рідної частини.

На вершині гори командир українського національного контингенту майор Олександр Луценко привітав військовослужбовців з успішним сходженням на висоту і вручив кожному членові військової команди відповідний сертифікат. Cлід зауважити, що підйом військової команди відбувся за дві години десять хвилин, а спуск – за 1 годину 15 хвилин.
Постійна www-адреса статті: http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=243718077

Немає коментарів:

Дописати коментар


Интернет реклама УБС

Прихильники