Доведення та роз’яснення випадків злочинів і подій, які трапилися у військах за місяць.

Правове виховання: Доведення та роз’яснення випадків злочинів і подій, які трапилися у військах за місяць "Відповідальність за порушення правил статутних взаємовідносин". В кінці грудня 2010 року було порушено майже шість кримінальних справ за статтею 406 КК України «порушення статутних правил взаємовідносин…» відносно військовослужбовців строкової служби які побили спів службовців молодшого призову. Також мав місце випадок порушення кримінальної справи за саттаею 185 КК України «крадіжка» відносно солдата строкової служби, який самовільно залишив військову частину та з приватної дачі викрав спиртні напої і мобільний телефон.
З метою профілактики подібних випадків слід довести відповідні статті Кримінального Кодексу України. Розділ XIX. ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ВСТАНОВЛЕНОГО ПОРЯДКУ НЕСЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ.(ВІЙСЬКОВІ ЗЛОЧИНИ)

3 коментарі:

  1. Анонім12:01

    А можно випадки злочинів та подій?

    ВідповістиВидалити
  2. slobodskoj06:04

    Пробачте, але не дуже етично буде «выносить сор с избы». Випадки злочинів та подій регулярно за допомогою електронної почти надходять до військ. Будь-ласка користуйтеся ними.

    ВідповістиВидалити
  3. Zam_Zama10:28

    Начальником навчального закладу порушено кримінальну справу за статтею 406 КК України «…порушення статутних правил взаємовідносин…» відносно старшого солдата Л. який побив спів службовця молодшого призову.


    Працівниками міліції одного з РВ УМВС України в Одеській обл. порушено кримінальну справу за статтею 185 КК України «..крадіжка..» відносно солдата П, який одного дня самовільно залишив військову частину та з приватної дачі викрав спиртні напої і мобільний телефон.


    Командиром військової частини порушено кримінальну справу за статтею 406 КК України «…порушення статутних правил взаємовідносин…» відносно військовослужбовця солдата С. який під час відрядження у якості звинувачуваного по кримінальній справі, побив військовослужбовця молодшого призову.


    Заступником військового прокурора одного з гарнізонів порушено кримінальну справу за статтею 358 КК України «…підроблення документів, використання підроблених документів…» та ст. 410 КК України «…викрадення військовослужбовцем військового майна, а також заволодіння ним шляхом шахрайства…» відносно військовослужбовця військової служби за контрактом старшого сержанта К., який під час призову на військову службу за контрактом, використав фіктивні записи у документах щодо присвоєння йому військового звання «старший сержант» та незаконно отримав 6425 грн.


    Заступник військового прокурора гарнізону порушив кримінальну справу за статтею 407 КК України «…самовільне залишення військової частини або місця служби..» відносно колишнього військовослужбовця військової служби за контрактом сержанта Я., який протягом 2010 року двічі по кілька діб не виходив на службу та внаслідок цього був звільнений з військової служби за службовою невідповідністю.


    Заступником військового прокурора гарнізону порушено кримінальні справи за статею 406 КК України «…порушення статутних правил взаємовідносин…» відносно солдата Т, солдата Ю., солдата Г., та солдат М., які у розташуванні підрозділів побили співслужбовців молодшого призову.


    Командиром військової частини порушено кримінальну справу за статтаю 406 КК України «…порушення статутних правил взаємовідносин…» відносно матроса М, який у спальному приміщенні побив спів службовця.


    Працівниками одного з МВ ГУ МВС України в Київській обл. порушено кримінальну справу за статтею 286 КК України «…порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту…» відносно військовослужбовця військової служби за контрактом солдата З, який в травні керуючи автомобілем «Фольксфаген» порушивши правила дорожнього руху, скоїв зіткнення з мотоциклом «Ямаха» та з місця пригоди зник, внаслідок ДТП отримали травми середньої тяжкості водій та пасажир мотоцикла.

    ВідповістиВидалити


Интернет реклама УБС

Прихильники