Перший етап (грудень - січень).

На першому етапі (грудень - січень) – етапі базової (теоретичної) підготовки в системі навчання та виховання передбачити:
в системі гуманітарної і правової підготовки провести семінари на тему:
23 грудня 2011 року “Методологічні та психолого-педагогічні засади формування та підтримання авторитету командира-лідера. Завдання начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України офіцерському складу у рік командира-лідера, фізичної підготовки і спорту”.
20 січня 2012 року “Робота керівного складу військової частини, підрозділу по формуванню лідерських якостей офіцерів у навчанні і вихованні особового складу”.
Практичні заняття на тему:

16 грудня 2011 року “Зміст роботи офіцера-лідера в організації бойової підготовки, навчанні та вихованні підлеглого особового складу, формуванні здорових відносин та традицій у військових колективах”.
27 січня 2012 року “Діяльність командира з формування лідерських якостей підлеглого сержантського і старшинського складу”.
До 10.01.12 у військовій частині визначити кращого офіцера ротної ланки, спланувати його підготовку до зустрічі начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України з кращими командирами рот (батарей) напередодні Дня захисника Вітчизни.
Кінцевим результатом першого етапу вважати оволодіння основами лідерства та авторитетності командирів усіх рівнів та досягнення готовності до керівництва підлеглими в ході подальших заходів підготовки підлеглими підрозділами та керівництва повсякденною діяльністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар


Интернет реклама УБС

Прихильники