Приміщення для голосування.

Голосування проводиться в спеціально відведених та облаштованих приміщеннях, в яких обладнуються кабіни для таємного голосування та визначаються місця видачі виборчих бюлетенів і встановлення виборчих скриньок. На одній виборчій дільниці облаштовується одне приміщення для голосування. Контроль за облаштуванням приміщення для голосування покладається на дільничну виборчу комісію.

Виконавчі органи сільських, селищних, міських (у містах, де немає районних у місті рад), районних у містах рад або органи (посадові особи), які відповідно до закону здійснюють їх повноваження, забезпечують звичайні виборчі дільниці необхідними приміщеннями для голосування, придатними для облаштування відповідно до вимог Закону та нормативів, встановлених Центральною виборчою комісією, надають технічну допомогу в облаштуванні.


Керівники закладів, установ, полярної станції України, капітани суден, де утворені спеціальні виборчі дільниці, забезпечують спеціальні виборчі дільниці необхідними приміщеннями для голосування, придатними для облаштування та з урахуванням нормативів, встановлених Центральною виборчою комісією.

Керівники закордонних дипломатичних установ України, військових частин, дислокованих за межами України, де утворені закордонні виборчі дільниці, забезпечують закордонні виборчі дільниці необхідними приміщеннями для голосування, придатними для облаштування та нормативів, встановлених Центральною виборчою комісією.

Центральною виборчою комісією утворено 4 закордонні виборчі дільниці у військових частинах Збройних Сил України, дислокованих за межами України, а саме:

18 окремий вертолітний загін Місії ООН зі стабілізації в Демократичній Республіці Конго (в/ч А1893) – 2 (м. Гома та м. Бунія);

56 окремий вертолітний загін Місії ООН у Ліберії (в/ч А2623) – 1 (м. Робертфіл);

Національний контингент в Косово, (в/ч А1199) – 1 (м. Соєво база “Бондстил”).

Немає коментарів:

Дописати коментар


Интернет реклама УБС

Прихильники