АУКРО Україна. Aukro.ua

Маючи свій блог починаєш іноді задуматися про його монетизацію, реклама це дуже добре, але знайшовши пропозицію від аукціону aukro, я зрозумів, що пропозиція дійсно вигідна. Купив собі КПК вдвічі дешевше ніж у магазинах та придбав додатковий щомісячний прибуток.
Сам заробіток не потребує багато часу, та зовсім не потребує грошових вкладань. Вам потрібно лише зареєструватися на сайті aukro у партнерській програмі Аукціону. Звертаю Вашу увагу, що під час реєстрації потрібно вводити лише достовірні данні.

Після проведення реєстрації, протягом 20 днів, Вам на пошті надійде лист від компанії «АУКРО Україна», в якому надійде код активації Вашого партнерського облікового запису. Це процедура верифікації вашого облікового запису, вона обов'язкова для всіх користувачів аукціону, які згодом бажають приймати участь в партнерській програмі. Лист надійде на поштову адресу, вказану вами при реєстрації. Тому звертаю Вашу увагу ще раз, про введення достовірних даних під час реєстрації

Після введення отриманого вами коду по пошті, Ви отримаєте повноцінний доступ до партнерського розділу сайту. Тут Ви знайдете всі інструменти для роботи: від різноманітних банерів і посилань, до повної статистики переходів по Вашим рекламним матеріалам і реєстрацій за вашими рекламними посиланнями. Хочеться нагадати, що Ви отримаєте оплату лише за вірні реєстрації з верифікацією від справжніх користувачів. За кліки по банерах та незавершені реєстрації (без не підтвердження поштової адреси) – грошова винагорода не нараховується.

Кожен зареєстрований по Вашім рекламним посиланням користувач аукціону принесе Вам винагороду в розмірі 25 гривень. Мінімум грошей, який можливо вивести з рахунку складає лише 100 гривень. Вам достатньо запросити всього чотирьох нових користувачів для отримання виплат. Для інформації: за перші два місяціь роботи Партнером aukro я отримав 375 гривень!

Вивести зароблені кошти можливо лише на банківські рахунки в наступному місяці після підзвітної. Виплати отримаєте справжніми грошима на вказаний вами банківський рахунок!

РегистрацияДля отримання грошей від aukro я використовую карту від Приватбанку. Ви також маєте можливість отримати партнерські кошти на свій банківський рахунок в будь-якому іншому Українському банку.

Крім участі в партнерській програмі aukro, ви можете брати участь у самому аукціоні, продаючи будь-які речі, товари, продукти або інформацію за вигідними для Вас цінами.

Також Ви маєте можливість працювати з партнерами аукціону в таких країнах світу, як: Білорусія, Угорщина, Казахстан, Польща, Росія, Румунія, Сербія, Словаччина, Чехія.

Ви також отримаєте можливість купувати будь-які товари на аукціоні aukro за казково низькими цінами, а потім продавати їх у своєму місті, в своєму магазині! На сайті з кожним днем стає все більше приватних продавців і торгових марок. Підключення до аукціону іменитих відомих усім торгових марок робить аукціон всеукраїнським ринком для купівлі та продажу будь-якої продукції. Не залишайтеся осторонь. Приходьте до аукціону – заробляйте гроші.

1 коментар:

  1. Здравствуйте, предлагаю Вам оценить новую торговую площадку https://sellot.com.ua/.

    0 % комиссии при выставлении и продажи лотов

    ВідповістиВидалити


Интернет реклама УБС

Прихильники