Четвертый етап (жовтень - листопад)

На четвертому етапі (жовтень - листопад) – етапі аналізу та підведення підсумків:
визначити офіцерів, старшин (сержантів) – дійсних лідерів у військових колективах. Узагальнити та розповсюдити їх досвід керівництва підлеглими. Враховувати досвід та рівень авторитету офіцерів, старшин (сержантів) під час формування та діяльності Ради офіцерів, Ради сержантів, Ради сімей військовослужбовців.

Організувати надання методичної допомоги командирам, рівень лідерських якостей яких не забезпечив належного керівництва підрозділами. 

Голові атестаційної комісії:  
офіцерів, що своїми вчинками, стилем і методами роботи дискредитують честь і гідність звання офіцера, за своїми морально-діловими якостями не спроможні підтримувати належний стан правопорядку в підрозділах, розглядати на засіданнях атестаційних комісій щодо відповідності займаним посадам і доцільності перебування на військовій службі у Збройних Силах України (за необхідністю). 

Протягом року спрямувати системні заходи профілактики правопорушень з органами військової юстиції та військової служби правопорядку. Для цього провести: координаційні наради з військовим прокурором Дніпропетровського гарнізону та начальником Дніпропетровського зонального відділу ВСП щодо стану дотримання законності і правопорядку, організації спільних дій у профілактиці протиправної поведінки військовослужбовців (січень, липень);
звірку обліку правопорушень з військовою прокуратурою гарнізону та зональним відділом військової служби правопорядку Збройних Сил України – щомісячно. 

Спланувати реалізацію завдань, визначених у Зверненнях начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України до особового складу щодо подолання злочинності та корупції, зниження кількості правопорушень, запобігання випадків загибелі та травмування особового складу. Для цього:

Заступникам командира, начальникам родів військ та служб прийняти особисту участь у проведенні заходів проблемно-цільової роботи за напрямками:

нейтралізація нестатутних взаємовідносин серед військовослужбовців та недопущення випадків перевищення влади з боку посадових осіб:
1 етап - (10.01.-30.03.12);
2 етап – (01.07 – 30.09.12);

попередження випадків самовільного залишення військових частин та ухилень від військової служби:
1 етап – (01-25.01.12);
2 етап – (01-25.06.12).

профілактика та попередження злочинів корисливої спрямованості:
1 етап – (01-25.03.12);
2 етап – (01-25.09.12).

запобігання загибелі, травмування, самогубства та інших проявів девіантної поведінки військовослужбовців всіх категорій:
1 етап –(01-25-02.12);
2 етап – (01-25.08.12).

профілактика правопорушень під час несення вартової та внутрішньої служби:
1 етап – (02-23.01.12);
2 етап – (02-23.07.12).

Очікувані результати.
Проведення запланованих заходів дозволить сформувати систему підходів і поглядів на підготовку високопрофесійного командного складу, завершити стовідсоткове комплектування посад сержантсько-старшинським складом, сформувати у командирів лідерські, морально-етичні якості, тверді військово-професійні знання, стійкі навички і уміння здійснювати управління підлеглими як при виконанні завдань повсякденної діяльності, виховання особового складу та виконання завдань за призначенням.

Немає коментарів:

Дописати коментар


Интернет реклама УБС

Прихильники