Основні поняття безпеки особового складу військ. Аналіз небезпек під час виконання завдань військової служби.

Міцна військова дисципліна особового складу, як відомо, є однією з найважливіших складових бойового потенціалу Збройних Сил Україні. Саме вона надає військовим колективам організованості та мобільності, забезпечує постійну готовність до негайних та рішучих бойових дій.

 
Одним з пріоритетних напрямів роботи щодо зміцнення військової дисципліни є забезпечення безпечних умов життєдіяльності, збереження здоров’я та життя військовослужбовців. Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України, Міністр оборони України, Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України вимагають від військових кадрів докладати максимум зусиль задля запобігання поранення та каліцтва, загибелі людей під час проходження військової служби.
Командири та начальники всіх рівнів, відповідно до вимог керівних документів, повинні постійно піклуватися про створення безпечних умов служби для підлеглих. Особи офіцерського складу, прапорщики в умовах повсякденної служби частіше за інші категорії командирів (начальників) безпосередньо керують особовим складом. Саме тому кожен офіцер, прапорщик повинен бути обізнаним у питаннях дотримання заходів безпеки.

Питання лекції:

Методичний матеріал для проведення гуманітарної підготовки з особовим складом Збройних Сил України на тему: “Основні поняття безпеки особового складу військ. Аналіз небезпек під час виконання завдань військової служби.”

Немає коментарів:

Дописати коментар


Интернет реклама УБС

Прихильники